You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Admin

Odigrani su mečevi trinaestog kola lige.

Podijeli vijest



Odigrani su mečevi trinaestog kola Prve crnogorske minifudbal lige. Viđeni su veoma dobri, efikasni mečevi, a odigrano je i nekoliko derbija.
Grupa A :
Strip klub Mister No je dva kola prije kraja ligaškog dijela obezbijedio prvo mjesto u grupi savladavši Podgoricu, u odličnom i otvorenom meču.
SB Sabornog hrama je odigralo neriješeno sa ekipom Kastel Nikšić. Igrači Hrama su vodili i sa dva gola prednosti, ali su u  finišu strijepili i za bod, jer je protivnik imao dvije šanse.
U derbiju grupe G-14 je pogotkom Milanovića u poslednjim trenucima meča došao do pobjede protiv Kutjeva. Viđen je odličan meč. G-14 je vodio sa 5:0 ali je protivnik uspio da izjednači minut prije kraja.
Del Medio u Valter su bili sigurni u duelima protiv Azrala i Home systems-a. 
Grupa B :
U derbiju kola Dadi gradnja i Stupovi su odigrali bez golova. Viđen je veoma čvrst i borben meč sa malo šansi. U samom finišu i jedni i drugi su imali kaznene udarce sa deset metara ali nisu uspjeli da dođu do pogotka. Ovo je prvi put u sezoni da se meč završio bez golova.
U drugom derbiju ove grupe Lovćenska vila je savladala Graničar No-Mi, prevashodno bolje koristeći šanse od protivnika.
Montefruit je savladao Murić company u veoma otvorenom i efikasnom meču.
Beri su bili sigurni protiv protiv Kole transa.
Gardisti su savladali Expo commerc i tako prekinuli negativnu seriju rezultata, ali su produbili krizu aktuelnog vicešampiona lige. Cruzeiro I Lažna devetka su odigrali neriješeno u dobrom i neizvjesnom meču. Lažna devetka je imala kazneni udarac sa desetu posljednjem minutu meča, ali ga nije realizovala jer je golman Mršović odbranio udarac Milačiću.
0 komentara

Ulogujte se kako bi mogli da ostavite komentar.

Poslednje vijesti
Poslednji komentari