You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Admin

Završen EMF EUROCUP

Podijeli vijest



📢Poštovani ljubitelji minifudbala, želimo da napravimo malu retrospektivu upravo završenog EMF EuroCUP-a, kao i Masters Eurocup-a.
❕️ Toliko toga smo napisali prethodnih dana, pa ćemo se fokusati na važne činjenice i zahvaliti svima koji su radili na ovom projektu. Dovoljno je reći da je naša instagram stranica u jednom trenutku imala preko 1️⃣0️⃣0️⃣ hiljada pregleda.
Ali krenimo redom, naši timovi su pokazali da je 🇲🇪crnogorski minifudbal u samom 🔝 vrhu  Evrope.
✨️ Već smo imali bogato nasledje, Dadi šampion EMF CL 2017, u medjuvremenu nekoliko četvrt-finala, zatim Dadi 2️⃣. 2022, iste godine SB Sabornog hrama 3️⃣., prošle godine SB Sabornog hrama 🏆šampion EMF CL u Oradei🇷🇴, a sada Dadi gradnja osvaja i EuroCUP🎖. Moramo pomenuti da smo u četvrtfinalu imali 3️⃣ ekipe, malo je falilo da imamo i 🇲🇪 crnogorsko finale, ali su Pljevlja 04 u polufinalu "poklekla" posle penala i na kraju završili kao 4️⃣. na ovom prestižnom turniru.
📍Kao što smo pomenuli na početku iskoristili bi priliku da se zahvalimo i ljudima koji su radili i omogućili da minifudbal u Crnoj Gori bude na ovom nivou i da naši prijatelji mogu dobiti i prave informacije i pravu sliku o dešavanjima iz predivnog Sunčanog brega u Bugarskoj🇧🇬. ‼️Hvala prije svega EMF rukovodstvu, kao i LOC-u, tj. domaćinu organizatoru ovog odličnog takmičenja. 

📌Čovjek koji sigurno sve ove godine, bez obzira na poteškoće koje je minifudbal nailazio, sigurno vodi Savez u svjetliju budućnost, 𝐍𝐞𝐛𝐨𝐣š𝐚 𝐊𝐫𝐚𝐥𝐣𝐞𝐯𝐢ć 👏 i dalje neumorno prati, piše, izvještava o rezultatima kako u ligi, tako i sa svake evropske  avanture, bilo da su klubovi ili  reprezentacija u pitanju. 

📌A šta reći za potpredjesnika saveza i direktora svih turnira u organizaciji Evropske i Svjetske minifudbal federacije, 𝐍𝐞𝐦𝐚𝐧𝐣𝐮 𝐋𝐣𝐮𝐦𝐨𝐯𝐢ć𝐚 👏, koji neumorno i neiscrpno pored svih obavezam stiže da radi intervjue i bude pri ruci našim ekipama. 
📌Od ove sezone imamo i 🎥medija tim, tačnije jednog člana, 𝐓𝐞𝐨𝐝𝐨𝐫𝐮 𝐊𝐫𝐚𝐥𝐣𝐞𝐯𝐢ć👏, koji je uvijek bila spremna da napravi novi video ili poster, a prije svega uspjela za kratko vrijeme da skoro duplira broj naših pratilaca, kako bi minifudbal dosegao do što više ljudi.

📌 Hvala i sudijama 𝐑𝐚𝐭𝐤𝐮 𝐌𝐞𝐝𝐞𝐧𝐢𝐜𝐢 𝐈 𝐒𝐭𝐞𝐟𝐚𝐧𝐮 𝐁𝐫𝐚𝐮𝐧𝐨𝐯𝐢ć𝐮👏, koji su časno predstavljali našu zemlju.
📌Izuzetno smo zahvalni našim timovima, 𝐃𝐚𝐝𝐢 𝐠𝐫𝐚𝐝𝐧𝐣𝐚, 𝐏𝐥𝐣𝐞𝐯𝐥𝐣𝐚 𝟎𝟒 𝐃𝐜 𝐋𝐢𝐠𝐡𝐭 𝐬𝐲𝐬𝐭𝐞𝐦𝐬 𝐢 𝐊𝐦𝐟 𝐌𝐫 𝐍𝐨 𝐒𝐛𝐛𝐞𝐭
(takmičili se i u konkurenciji veterana, malo kasnije ćemo o tome, koji su uložili veliki napor da učestvuju na ovom turniru i predstavljaju Minifudbal Savez Crne Gore i našu državu. Naravno čestitamo im na ovom uspjehu i sigurni smo da  će ovo tek dati elana našim klubovima za razvoj minifubala u Crnoj Gori. 
📌Moramo pomenuti i da su 𝐕𝐚𝐬𝐢𝐥𝐢𝐣𝐞 𝐆𝐨𝐣𝐚č𝐚𝐧𝐢𝐧, 𝐍𝐢𝐤𝐨𝐥𝐚 𝐏𝐨𝐩𝐨𝐯𝐢ć 𝐢 𝐑𝐢𝐣𝐚𝐝 𝐃𝐞𝐫𝐯𝐢š𝐞𝐯𝐢ć, izabrani za najboljeg 🧤golmana, 🏃‍➡️odbrambenog igrača i najboljeg 🏃‍♂️strijelca turnira.
📌 Rijad je nakon Evropskog prvenstva, ponio epitet najboljeg strijelca i na ovom prestižnom takmičenju. 
Bravo momci!👏


📌Zahvalnost dugujemo i ekipi 𝐊𝐌𝐅 𝐌𝐢𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐍𝐨 𝐒𝐛𝐛𝐞𝐭 𝐯𝐞𝐭𝐞𝐫𝐚𝐧𝐢, koji je i ako nekompletna, sa svega 7️⃣ igrača odigrala turnir i pored poraza od 1:4, 1:2 i 3:9(od šampiona), unijela raznovrsnost u ovo takmičenje i nadamo se otvorila vrata, da sledeće godine pošaljemo više ekipa i budemo jak takmac i u ovom takmičenju.
0 komentara

Ulogujte se kako bi mogli da ostavite komentar.

Poslednje vijesti
Poslednji komentari