You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Admin

Disciplinske mjere

Podijeli vijest
Prvi put u ovoj sezoni dodijeljeni su crveni kartoni i to za igrača i dva člana stručnog štaba ekipe Murić company. To se desilo u samom finišu meča, protiv ekipe Dadi gradnja, zbog nesportskog ponašanja prema sudiji. Disciplinska komisija je još jednom podsjetila učesnike lige na fer i sportsko ponašanje i da su izuzetno zadovoljni kako su se igrači ponašali u predhodna četiri kola, ako izuzmemo ovaj izolovani slučaj. Osim disciplinskih mjera za crvene kartone, imamo i jednog igrača, koji je nakupio tri žuta kartona. Izrečene disciplinske mjere su:

Amer Murić(Murić company) - crveni karton. Shodno članu 20. kažnjava se sa jednim mečom suspenzije i neće imati pravo vođenja ekipe na meču V kola.

Vaso DUbak(Murić company) - crveni karton. Shodno članu 20. kažnjava se sa tri meča suspenzije i neće imati pravo nastupa za svoju ekipu u mečevima V, VI i VII kola.

Adis Murić(Murić company) - crveni karton. Shodno članu 20. kažnjava se sa dva meča suspenzije i neće imati pravo vođenja ekipe na mečevima V i VI kola.

Vasilije Bošković(Lovcenska vila Cetinje) - sakupljena tri žuta kartona. Shodno članu 19. kažnjava se sa jednim mečom suspenzije i neće imati pravo nastupa na meču V kola.

0 komentara

Ulogujte se kako bi mogli da ostavite komentar.

Poslednje vijesti
Poslednji komentari