You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Admin

Odigrani su prvi četvrfinalni mečevi

Podijeli vijest



Odigrani su prvi četvrtfinalni mečevi Prve crnogorske minifudbal lige. Viđeni su veoma kvalitetni i dobri mečevi.
Stupovi su ubjedljivo savladali aktuelnog šampiona Lovćensku vilu Cetinje prikazavši odličnu, disciplinovanu i efikasnu igru. Posebno su bili dominantan protivnik u drugom poluvremenu. Po svemu viđenom šampionu će biti teško da nadoknadi ovoliku prednost.
SB Sabornog hrama je savladalo Mondial u veoma dobrom i efikasnom meču. On je bio bolji i konkretniji rival u većem dijelu meča. U jednom trenutku je imao i četiri gola prednosti, ali je protivnik u poslednjim trenucima meča smanjio prednost na tri gola razlike.
Expo commerc je pogotkom Nikole Pejovića u poslednjim trenucima meča savladao FK Dobri. Viđen je veoma otvoren meč sa dosta šansi sa obje strane. Dobri je imao prednost u prvom poluvremenu, ali je Expo uspio da sa dva pogotka preokrene rezultat.
G-14 je poslije preokreta savladao Dadi gradnju. Dadi je bio konkretniji rival u prvih 30 minuta meča. Imao je dva gola prednosti. U poslednjih desetak minuta G-14 je zaigrao bolje. Postigao tri pogotka i došao do pobjede i preokreta. Ovaj drugi i treći pogodak za G-14 je postigao Dušan Magdelinić.
0 komentara

Ulogujte se kako bi mogli da ostavite komentar.

Poslednje vijesti
Poslednji komentari