You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Admin

Odigrani su mečevi prvog kola kupa.

Podijeli vijest



Odigrani su mečevi prvog kola kupa u minifudbalu. Viđeni su veoma kvalitetni i većinom neizvjesni mečevi, a na dva meča, penali su odlučili pobjednika.
FK Mondial je savladao G-14 u odličnom meču, na kojem je viđeno dosta šansi. Mondial je došao do pobjede i to poslije autogola u poslednjim trenucima meča.
Cruzeiro Pljevlja je savladao FC Traffic u dobrom i borbenom meču. Pljevljaci su prelomili meč u drugom poluvremenu, kad su došli do dva gola prednosti.
Azral je eliminisao Dolinu Bogova poslije izvođenja penala. U regularnom dijelu meča Cetinjani su bili bliži pobjedi, a taj dio igre je završen rezultatom 3:3. U penal seriji srećniji i spretniji su bili igrači Azrala čiji je golman Stefan Rakočević odbranio odlučujući penal.Rezultat poslije izvođenja penala je bio 6:5.
Kličevo Nikšić je prevashodno boljom igrom u drugom poluvremenu savladao Don Bosko.
Murić company je veoma sigurnom igrom bio bolji od Grbavci Radinović company. U pobjedničkoj ekipi je odličnu partiju pružio golman Dalibor Drobnjak.
Bar-Kod je poslije preokreta savladao Valter u veoma dobrom meču. On je odlično odigrao u drugom poluvremenu, kad je za kratko vrijeme postigao tri pogotka.
Gardisti su odličnom igrom savladali FK Dobri i revanširali im se za poraz u ligaškom dijelu prvenstva. Odličnu partiju je pružao četvorostruki strijelac Danilo Maraš.
Distance Inc je iliminisao Munchen karavan u veoma dobrom meču.
Pljevlja 04 DC Light systems su bila veoma sigurna protiv OFK Spuža.
KMF Balbo Nikšić je savladao Kole trans u najefikasnijem meču. Nikšićani su bili u konstantnoj prednosti, od jednog do četiri pogotka, ali je protivnik uspio u samom finišu da izjednači. Ipak Balbo je došao do pobjede golom Cimbaljevića u poslednjem minutu meča.
Kutjevo/Montefruit je savladao Graničar pogotkom u poslednjem minutu meča. Viđen je odličan i izjednačen meč, a Kutjevo je uz dosta sreće došlo do pobjede i to poslije autogola.
Podgorica 2014 je poslije izvođenja penala savladala Lovćensku vilu Cetinje. U regularnom dijelu meča rezultat je bio 2:2. U penal seriji golmani Gojačanin i Bošković su bili veoma raspoloženi odbranivši po dva penala. Jedan igrač Cetinjske ekipe je pogodio okvir gola tako da su podgoričani slavili rezultatom 3:1.
0 komentara

Ulogujte se kako bi mogli da ostavite komentar.

Poslednje vijesti
Poslednji komentari