You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Admin

Odigrani su mečevi četvrtfinala lige.

Podijeli vijest



Odigrani su mečevi četvrtfinala podgoričke minifudbal lige i poznati su svi polufinalisti. Viđeni su odlični, uzbudljivi mečevi koje je pratio veliki broj gledalaca u sjajnoj fudbalskoj atmosferi.
Valter je savladao Ekspert MG poslije izvođenja penala. U regularnom dijelu meča rezultat je bio 3:3. Ekspert je bio u vođstvu u većem dijelu meča od jednog do dva gola prednosti, ali je uporni Valter uspio da se vrati u meč, sa dva pogotka u samom finišu. Izjednačujući pogodak je postigao golman Milanković koji je i u penal seriji bio junak, odbranivši protivnik penal u petoj seriji. Rezultat poslije izvođenja penala bio je 5:4.

SB Sabornog hrama je savladao Podgoricu u otvorenom meču sa dosta šansi, lijepih poteza i odbrana golmana. Hram je bio u prednosti od jednog do dva gola ali je protivnik držao priključak i bilo je neizvesno do samog finiša meča, kad je Hram uspio da prvo dođe do dva gola prednosti, a potom u poslednjim trenucima meča i do tri.

Lovćenska vila Cetinjane je savladala Expo commerc teže nego što bi se pomislilo kad se pogleda konačan rezultat meča. Cetinjani su rano došli do dva gola prednosti, ali je protivnik do kraja poluvremena uspio da smanji prednost. U drugom poluvremenu je bilo šansi sa obje strane, a meč je prelomljen kad su Cetinjani došli do dva gola prednosti. Do kraja su postigli još dva pogotka i došli do zaslužene pobjede.

Distance Inc je savladala Pljevlja 04 u još jednom odličnom meču odigravši veoma disciplinovano i efikasno. Distance je u prvom poluvremenu bila puno bolji i konkretniji rival, taj dio je završila sa golom prednosti, a mogla je i ubedljivije da vodi. Pljevlja su se vratila u meč u drugom poluvremenu, došla do izjednačenja i imala inicijativu. Distance je uspjela da postigne dva vezana pogotka i dođe do iste tolike prednosti. U samom finišu meča Pljevlja su smanjila prednost i imala nekoliko šansi da izjednače, ali je golman Ćetković sjajno branio u tim trenucima meča.
0 komentara

Ulogujte se kako bi mogli da ostavite komentar.

Poslednje vijesti
Poslednji komentari