You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Admin

Završeno je osmo Evropsko prvenstvo u minifudbalu.

Podijeli vijest



Poštovani ljubitelji minifudbala,
završeno je osmo zvanično Evropsko prvenstvo u minifudbalu. Sa sigurnošću možemo reći da je ovo najbolje organizovano Evropsko prvenstvo do sada. Dvorana u kojoj su igrani mečevi je bila na nivou najvećih sportskih događaja. Teren i podloga su bili odlično pripremljeni, video bim kocka sa sve četiri strane, sa izvarednim pratećim sadržajima, svlačionicama... Košice su prelijep i miran grad, podijeljen na stari i novi dio, sa mnogo ukusa i zelenila, kao i kulturnih i istorijskih spomenika. Ljudi su izuzetno gostoljubivi i ljubazni, a na naše iznenađenje, zatekli smo izuzetno pristupačne cijene, čak možemo reći, bez obzira što su u EU i imaju veće plate, cijene su pristupačnije nego kod nas. Hoteli su bili veoma dobri i odličnog standarda u odnosu na datu cijenu.
Što se tiče takmičarskog dijela, takmičenje smo završili u osmini finala. Poslije lošeg starta i poraza od Gruzije, naši momci su se uzdigli, zabiležili dvije sigurne pobjede protiv Austrije i Bugarske i zauzeli prvo mjesto u grupi C. U osmini finala nijesmo imali sreće, utisak je da smo bili bolji rival, ali nije se dalo da dođemo do pobjede, prvo u regulatnom dijelu meča, a u penal seriji srećniji su bili Kazahstanci i nastavili takmičenje dalje.
S obzirom na sve probleme koje smo imali, da se obezbijede sredstva za odlazak na Evropsko prvenstvo, a sve uz pomoć sponzora i prijatelja, nijesmo nezadovljni, ali se ne možemo otrgnuti utisku da smo mogli do medalje. Nemamo nikavu zamjerku na borbenost, želju i htjenje, ali jednostavno falilo je malo sreće. Naš igrač Nikola Mijović bio je najbolji strijelac Evropskog prvenstva sa 5 golova.
Koristimo priliku da se zahvalimo svima koji su pomogli da se uopšte nađemo na ovo prvenstvo, da se zahvalimo igračima, stručnom štabu i kompletnoj delegaciji na dobrom predstavljanju naše zemlje.
Završetkom prvenstva nisu zavšene i naše obaveze, slijedi nam sama završnica lige, pripreme za Ligu šampiona i Evro KUP, jer ćemo u oba takmičenja imati naše predstavnike.
0 komentara

Ulogujte se kako bi mogli da ostavite komentar.

Poslednje vijesti
Poslednji komentari