You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Admin

Odgrani su prvi mečevi prvog kola pley off -a

Podijeli vijest



Odigrani su prvi mečevi prvog kola play-off -a podgoričke minifudbal lige,. Viđeni su veoma dobri i efikasni mečevi. Neočekivano je da je većina mečeva završena ubedljivim pobjedama, što je malo iznenađenje s obzirom na izjednačenost ekipa u ovoj sezoni. Najubjedljiviju pobjedu je ostvarila ekipa Eurozox No-Mi, koja je savladala Napredak sa deset golova razlike. U pobjedničkoj ekipi posebno raspoložen za igru je bio najbolji strelac lige Saša Vukčević, koji je postigao sedam pogodaka. U stopu ga je pratio Goran Burzanović koji je postigao šest pogodaka.
Dadi gradnja je veoma sigurnom igrom savladala Munchen karavan prikazavši veoma sigurnu i efikasnu igru. Dadi je bio puno bolji rival. U prvom poluvremenu je postigao dva pogotka, a u drugom još tri, a mogla je i ubedljivije da vodi.
G-14 je savladao Montefruit u možda najneizvjesnijem meču. On je imao i početkom drugog poluvremena tri gola prednosti, ali je protivnik uspio da priđe na gol zaostatka, ali ipak na samom finišu meča G-14 je došao do dva gola prednosti.
Valter je savladao Cruzeiro Pljevlja teže nego što bi se pomislilo kada bi se pogledao konačan rezultat meča. Valter je u drugom poluvremenu iskusnom i efikasnom igrom bolje koristio šanse od protivnika i došao do pet golova prednosti pred revanš meč.
Gardisti su odličnom igrom ubjedljivo savladali Traffic. Oni su efikasnom, raznovrsnom igrom već u prvom poluvremenu stekli pet golova prednosti, koju su još povećali u drugom poluvremenu.
Grbavci Radinovic company su u još jednom efikasnom meču savladali Kole trans. Grbavčani su u većem dijelu meča bili u prednosti od jednog do tri gola razlike. Kole trans je u dva navrata prišao na gol zaostatka ali protivniku nije dozvolio da se u potpunosti vrati u meč.
Distance Inc je savladalo Kutjevo prevashodno boljom igrom u drugom poluvremenu. Kutjevo je bilo ravnopravan protivnik do 25-og minuta, a onda je Distance sa četiri pogotka došla do četiri gola prednosti.
Stupovi su ubjedljivo savladali Trebjesu Nikšić. Oni su bili puno bolji i konkretniji rival i protivniku nisu dali ni minimum nade da može da ostvari povoljan rezultat pred revanš meča.
Expo commerc je savladao Mondial slomivši otpor protivnika u drugom poluvremenu. Mondial je početkom drugog poluvremena imao gol prednosti, međutim Expo se nakon toga razigrao, preokrenuo rezultat i došao do četiri gola prednosti pred revanš.
Lovćenska vila Cetinje je savladala Kličevo Nikšić poslije preokreta. Nikšićani su imali prednost od jednog gola u prvom poluvremenu, ali su Cetinjani u drugom odličnom igrom postigli četiri pogotka i preokrenuli rezultat.
Graničar je savladao Azral u čvrstom i borbenom meču. On je došao do dva gola prednosti u prvom poluvremenu. Do samog finiša meča nije bilo pogodaka, a onda u poslednjem minutu Graničar je prvo došao do trećeg pogotka, ali je protivnik veoma brzo postigao svoj prvi pogodak u smanjio prednost Graničara pred revanš.
0 komentara

Ulogujte se kako bi mogli da ostavite komentar.

Poslednje vijesti
Poslednji komentari