You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Admin

Odigrani mečevi drugog kola podgoričke minifudbal lige

Podijeli vijest



Odigrani su mečevi drugog kola podgoričke minifudbal lige. Viđen je veliki broj dobrih i neizvjesnih mečeva. Zanimljivo je da nijedan meč nije završen neriješenim rezultatom.

Grupa A

Najubjedljiviju pobjedu računajući obje grupe ostvario je Cruzeiro, savladavši oslabljeno Kutjevo. Šampion Valter je poslije poraza u prvom kolu, zabilježio sigurnu pobjedu u duelu protiv CD Shop Mozarta. U derbiju Kole trans je minimalnim rezultatom savladao Dadi u veoma tvrdom i borbenom meču.
Pljevlja su veoma teško došla do druge pobjede, savladavši Montefruit.  Imperijal je došao do  druge pobjede, savladavši ekipu FK Ilarion. SB Sabornog Hrama je odličnom igrom pobijedio Gardiste i tako došao do prve pobjede, kao i Premier kladionice, koje su savladale Expo comerc.U najefikasnijem meču, Šavnik je savladao Rarovac-Bataru

Grupa B
Joker je pogotkom u posljednjim trenucima meča, savladao Dadex i tako došao do druge pobjede.Patras je nastavio sa odličnim igrama. U ovom kolu je bio bolji od Ministarstva odbrane i tako zabilježio drugu pobjedu. Graničar i G-14 su zabilježili drugu pobjedu savladavši SRD Šavnik i Eurozox.Blok V je poslije preokreta savladao Sjerogošte.Podgorica je veoma teško došla do svoje prve pobjede, savladavši DOO Baćović. Sport cafe je u veoma efikasnom meču savladao Ding i tako došao do prve pobjede.Balthazar je u odličnoj igri savladao AKMF Stupove.Napoli Tivat je savladao  Neregeliju i pridružio se ekipama sa po dvije pobjede u ovoj grupi.

0 komentara

Ulogujte se kako bi mogli da ostavite komentar.

Poslednje vijesti
Poslednji komentari