You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Admin

Odigrani mečevi prvog kola podgoričke minifudbal lige

Podijeli vijest



U prvom koli, viđeni su veoma kvalitetni mečevi  i bilo je nekoliko iznenađenja. Velika većina mečeva je bila neizvjesna do samog kraja, a na mečevima gdje je jedan rivala dolazio do ubjedljive pobjede, morao je dobro da se pomuči.
Grupa A
Aktuelni šampion države Valter MaxBet je startovao porazom od novajlije ekipe Gardisti, koji su prikazali odličnu igru. Najtrofejniji klub u minifudbalu Pljevlja 04, sigurnom igrom su savladalo novajliju Akovo, a to je bila ujedno i najubjedljivija pobjeda računajući obje grupe.Dadi gradnja  je minimalnim rezultato pobijedio cruzeiro Pljevlja. U najefikasnijem meču kola, Kole trans je savladao Rarovac/ Bataru.SB Sabornog Hrama i Premijer su odigrali bez pobjednika u sjajnom meču.

Grupa B
Novajlija Joker je iznenadio Podgoricu, prikazavši odličnu i sigurnu igru.Stupovi su bili  sigurni u duelu sa još jednim novajlijom ekipom Baćović iz Nikšića. G-14 je takođe imao duel sa novajlijom i to ekipom Sjerogošte Kolašin, koju je savladao, prikazavši sigurnu i efikasnu igru. Patras / Aqwa bjanka je u derbiju savladao Dadex masline,odigavši izuzetan meč, posebno u drugom poluvremenu.

0 komentara

Ulogujte se kako bi mogli da ostavite komentar.