You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Admin

Završena sezona 2020/2021

Podijeli vijest



 Finalnim mečom završena je najduža sezona u istoriji  minifudbal lige. Novi prvak je ekipa AKMF Stupovi. Dok je ekipa SB Sabornog hrama osvojila treće mjesto.

Stupovi su poslije igranja produžetaka savladali Graničar. Viđen je odličan, borben,uzbudljiv meč dostojan finala. Graničar je došao do prednosti već u prvom minutu meča i to poslije odličnog udarca Borislava Adžića. Nije se dugo čekalo na odgovor Stupova, a Bojan Jovanović je atraktivnim udarcem petom donio izjednačenje svojoj ekipi. Nakon toga, do kraja poluvremena se igralo u izuzetnom ritmu sa puno duela, ali korektno. Graničar je imao tri odlične šanse, dok su Stupovi imali veći posjed lopte i jednu dobru šansu. U drugom poluvremenu se nastavilo sa jakom i borbenom igrom. Stupovi su imali veći posjed lopte i kako je meč odmicao sve više su pritiskali. Takvom igrom i jedni i drugi su imali po dvije dobre šanse. U produžecima Stupovi su djelovali svježije i uspjeli su početkom drugog produžetka da postignu pobjedonosni pogodak i to preko Stefana Otaševića, koji je preciznim i jakim udarcem uspio da pogodi lijevi donji ugao.

U meču za treće mjesto SB Sabornog hrama je dominantnom i efikasnom igrom savladilo Baćović Nikšić. Sve je bilo jasno već u 10 - om minutu igre kad je Hram došao do pet golova prednosti. Do kraja meča igrači Hrama su kontrolisali igru i rezultat i mirno priveli utakmicu kraju. Igrači Hrama su bili veoma raspoloženi za igru, a protivnik je bio veoma oslabljen na ovom meču.

Za najboljeg golmana proglašen je čuvar mreže šampionske ekipe Stupova - Nemanja Koprivica.

Najbolji igrač je Željko Adžić iz ekipe Graničara, dok je najbolji strijelac igrač Montefruita Saša Vukčević sa postignuta 34 pogotka.
0 komentara

Ulogujte se kako bi mogli da ostavite komentar.

Poslednje vijesti
Poslednji komentari