You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Admin

odigrani su revanš mečevi polufinala pley offa

Podijeli vijest



Odigrani su revanš mečevi polufinala pley offa i poznati su finalisti. U reprizi finala od prije tri sezone sastaće se STUPOVI i GRANIČAR
Graničar je odličnom igrom savladao Baćović Nikšić sa tri gola razlike i tako nadomjestio minus od jednog gola iz prvog meča. Graničar je odigrao puno bolje nego u prvom meču. U prvom poluvremenu je stekao dva gola prednosti i već tada imao željeni rezultat. U drugom poluvremenu je nastavio sa odličnom igrom i u 33-em minutu je imao četiri gola prednosti. Protivnik je uspio u samom finišu meča da postigne jedan pogodak, kojim je postavljen konačan rezultat meča.

Stupovi su savladali SB Sabornog hrama i u revanš meču, prikazavši odličnu i efikasnu igru. Hram je na početku meča zaprijetio i imao nekoliko opasnih pokušaja, ali sve nakon toga je proteklo u dominaciji ekipe Stupova, koji su veoma dobro kažnjavali greške protivnika. U prvom poluvremenu Stupovi su stekli tri gola prednosti. U drugom poluvremenu se igralo još otvorenije i efikasnije. Stupovi su na kraju slavili sa četiri gola prednosti, iako su u jednom momentu vodili sa šest golova razlike.
0 komentara

Ulogujte se kako bi mogli da ostavite komentar.

Poslednje vijesti
Poslednji komentari