You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Admin

Odigrani su prvi polufinalni mečevi

Podijeli vijest



Odigrani su prvi polufinalni mečevi polufinala pley offa. Viđeni su odlični mečevi,a ekipe Stupovi i Baćović su slavili istovjetnim rezultatom i stekli minimalno prednost pred revanš. Treba pomenuti da su oba meča počela minutom ćutanja povodom  smrti golmana ekipe SB Sabornog hrama Ljubiše ivanovića, koji je tragično izgubio život prije nekoliko dana.

Baćović Nikšić je savladao Graničar u veoma tvrdom i borbenom meču. Nikšićani su bolje koristili šanse od protivnik i to je glavni razlog njihove pobjede. Oni su bolje otvorili meč i stekli su dva gola prednosti. Graničar je do poluvremena smanjio prednost. U drugom poluvremenu obje ekipe su postigle po jedan pogodak, a Graničar je u samom finišu imao nekoliko dobrih šansi ali nije uspio da izjednači rezultat.

Stupovi su savladali SB Sabornog hrama u odličnom i otvorenom meču. Oni su sjajno odigrali prvo poluvrijeme u kojem su stekli tri gola prednosti. U drugom poluvremenu su se ređale šanse sa obje strane, a Hram je svoje bolje iskoristio od protivnika. Stupovi nijesu realizovali pet šansi, dok je Hram od četiri realizovao dvije i tako došao na gol zaostatka pred revanš meč.

0 komentara

Ulogujte se kako bi mogli da ostavite komentar.

Poslednje vijesti
Poslednji komentari