You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Admin

Odigrani su četvrfinalni mečevi

Podijeli vijest



Odigrani su revanš mečevi četvrtfinala play-offa i poznati su svi polufinalisti. Viđeni su odlični mečevi, a dvije ekipe su obezbedile polufinale poslije izvođenja penala.

Baćović Nikšić je poslije izvođenja penala eliminisao Montefruit. U regularnom dijelu meča Montefruit je slavio sa golom prednosti i tako nadoknadio minus od jednog gola iz prvog meča. U penal seriji Nikšićani su bili srećniji i spretniji, a junak je bio golman Milan Lalić koji je odbranio dva penala.

Lovćenska vila je savladala Stupove, ali nedovoljnom razlikom da bi došla barem do penala. Cetinjani su odigrali odlično u meču sa malo šansi, ali su Stupovi zahvaljujući pobjedi od tri gola razlike u prvom meču prošli u polufinale.

Graničar je poslije boljeg izvođenja penala eliminisao Podgoricu. Igrači Graničara su u regularnom dijelu meča slavili istovjetnim rezultatom kao i Podgorica u prvom meču, tako da su penali odlučili polufinalistu. Junak u penal seriji je bio Željko Adžić koji je prvo odbranio penal a zatim postigao pogodak.

SB Sabornog hrama je savladao Grbavce i u revanš meču, prikazavši bolju i konkretniju igru. Viđen je odličan, otvoren meč sa dosta šansi.

Prvi mečevi polufinala su planirani za sledeći vikend, a parovi su:
1. SB Sabornog hrama - Stupovi
2. Graničar - Baćović Nikšić
0 komentara

Ulogujte se kako bi mogli da ostavite komentar.

Poslednje vijesti
Poslednji komentari