You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Admin

Odigrani mečevi osmine finala

Podijeli vijest



Odigrani su revanš mečevi osmine finala play-offa. Viđen su odlični, uzbudljivi mečevi, a tri učesnika četfrtfinala dobijena su  poslije izvođenja penala.
Pljevlja 04 su uspjela da nadoknade minus od tri gola iz prvog meča protiv Montefruita. U penal seriji Montefruit je bio srećniji i spretniji, a Pljevljaci su promašili tri penala. Protivnik Montefruita u četvrfinalu je ekipe Baćović Nikšić.

G-14 je takođe nadoknadio minus iz prvog meča, savladavši minimalnim rezultatom Baćović Nikšić. U penal seriji Nikšićani su bili spretniji i srećniji, a dva igrača G-14 su promašila čitav gol.

Aktuelni šampion Valter umalo nadoknadio minus od šest golova iz prvog meča protiv Grbavaca. On je bio puno bolji rival i u jednom momentu je imao pet golova prednosti, ali nije imao sreće da postigne još jedan pogodak i nadoknadi minus iz prvog meča. Protivnik Grbavaca u četvrtfinalu biće ekipa SB Sabornog hrama.

 Stupovi i Trebjesa Nikšić su odigrali neriješeno u dobrom i čvrstom meču. Stupovima je ovaj neriješen rezultat bio dovoljan za prolaz dalje jer su u prvom meču slavili sa dva gola razlike. protivnik Stupova u četvrtfinalu je ekipe Lovćenska vila.

Lovćenska vila je nadoknadila minus iz prvog meča protiv Dadi gradnje, došavši do minimalne pobjede u veoma tvrdom i borbenom meču. Cetinjani su u penal seriji bili spretniji i sretniji, a golman Marković je odbranio tri penala.

Podgorica je i u drugom meču savladala Kutjevo prikazavši odličnu i efikasnu igru. Podgorica je odlično odigrala u odbrani, a veoma efikasno u odbrani. protivnik Podgorice u četvrtfinalu je ekipe Graničar.

SB Sabornog hrama je savladao Borbu Masline, prikazavši bolju i konkretniju igru. Hram je u jednom momentu imao i četiri gola prednosti ali je protivnik u samom finišu smanjio prednost.

Graničar i Fida nisu odigrali meč do kraja jer je Fida napustila meč u 12-om minutu igre, pri rezultatu 1:1. Neposredno prije toga isključeni su jedan igrač Fide i Graničara. Da podsetimo da je Graičar u prvom meču slavio sa tri gola prednosti.
0 komentara

Ulogujte se kako bi mogli da ostavite komentar.

Poslednje vijesti
Poslednji komentari