You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Admin

Odigrani prvi mečevi drugog kola pley - offa

Podijeli vijest



Odigrani su prvi mečevi drugog kola. Viđeni su veoma kvalitetni, uzbudljivi i neizvjesni mečevi.
Kutjevo je savladalo Ekspert u veoma dobrom i čvrstom meču. Neriješen rezultat je bio do samog finiša meča, kad je Kutjevo postiglo dva pogotka i došli do pobjede.
Montefruit je poslije velikog preokreta savladao Cruzeiro Pljevlja. U prvom poluvremenu Cruzeiro je bio puno bolji rival i stekao je dva gola prednosti, ali je Montefruit zaigrao puno bolje u drugom poluvremenu i uspio je da dođe do preokreta i pobjede.
Mondial je takođe poslije preokreta savladao Trebjesu Nikšić. Nikšićani su prvo poluvrijeme zavšlili sa golom prednosti. Mondial je u drugom poluvremenu bio puno bolji rival i došao je do pobjede i dva gola prednosti.
Expo commerc je savladao Grbavce u još jednom meču gdje je viđen preokret. Grbavci su vodili tri puta, ali je protivnik u samom finišu uspio da preokrene rezultat i slavi.
Fida je bila sigurna protiv Napolija Tivat . U prvom poluvremenu je imala gol prednosti, koju je sa još dva pogotka u drugom poluvremenu povećala.
Baćović Nikšić i Traffic su odigrali neriješeno u veoma tvrdom i čvrstom meču sa malo šansi. Oba pogotka su postignuta u drugom poluvremenu. Traffic je prvi došao do prednosti ali je protivnik uspio da izjednači i postavi konačan rezultat meča.
Borba Masline je savladala Kole trans u veoma dobrom meču. Ona je došla do pobjede u samom finišu. Kole trans je imao dva gola prednosti početkom meča ali je Borba do poluvremena izjednačila, da bi u samom finišu meča i došla do pobjede.
0 komentara

Ulogujte se kako bi mogli da ostavite komentar.

Poslednje vijesti
Poslednji komentari