You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Admin

Počinje peto izdanje lige šampiona u minifudbalu

Podijeli vijest





Poštovani ljubitelji minifudbala, poslije dvije godine pauze Evropska Minifudbal federacija(EMF) organizuje Ligu šampiona. Turnir će se održati u Italijanskom gradu Riminiju, a trajat će od 2. do 5. septembra. Turnir će okupiti najbolje Evropske ekipe, a za razliku od poslednjeg izdanja ovog takmičenja, nastupit će manje ekipa, ali očekujemo veoma kvalitetno takmičenje i neće biti slabih ekipa. Našu zemlju će predstavljati aktuelni osvajač KUP-a u minifudbalu i šampion Evrope iz 2017. godine, ekipa Dadi gradnja. Rukovodstvo ove ekipe i igrači su uložili veliki trud kako bi se pripremili za ovo takmičenje i obezbijedili značajna novčana sredstva. Posebno je bilo teško organizovati zbog neizvjesnosti da li će se uopšte održati takmičenje, zbog poznate situacije sa Covid-19 virusom.
Ekipa Dadija će krenuti na put 31.08. kada se očekuju rezultati testiranja i nadamo se da neće biti pozitivnih i da će nastupiti u planiranom sastavu. Žrijebanje i raspored po grupama će biti održan dan pred početak turnira, tačnije 01.09. sa početkom u 18h, nakon čega ćem znati parove i satnicu odigravanja mečeva. Blagovremeno ćemo vas obavještavati o satnici, kao i o linkovima za prenos mečeva. Našem predsavniku želimo u prvom redu srećan put i dobro zdravlje, sa željom da se ponovi 2017. godina.
Osim ekipe Dadija, našu zemlju će predstavljati i trojka na čelu sa predsjednikom sudijske komisije EMF-a Nemanjom Ljumovićem i sudijama Markom Popovićem i Stevanom Braunovićem.
0 komentara

Ulogujte se kako bi mogli da ostavite komentar.

Poslednje vijesti
Poslednji komentari