You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Admin

Odigrani su mečevi četvrtog kola

Podijeli vijestOdigrani su mečevi četvrtog kola Podgoričke lige. Ovo kolo je obilježila izuzetno ubedljiva pobjeda ekipe Podgorica, a odigrano je i nekoliko derbija.
Grupa A: SB Hrama se veoma sigurnom igrom savladao Lovćensku vilu i nastavio sa stopostotnim učinkom. G-14 i Cruzeiro Pljevlja su takođe ostvarile četvrtu pobedu. G-14 je bio ubedljiv protiv Akova, dok je Cruzeiro savladao Kutjevo u odličnom i neizvjesnom meču. Podgorica je ostvarila najubjedljiviju pobjedu u ovoj sezoni savladavši Varburg. U derbiju Borba je savladala Fidu u odličnom meču. Gardista su bili bolji od Imperijala Bijelo Polje, a Grbavci od Minchen karavana. Blok V je došao do prve pobjede u ovoj sezoni, savladavši Farmake. FK Mondial je službenim rezultatom savladao Auto školu AS.

Grupa B: Stupovi su nastavili sa odličnim igrama i pobjedama, savladavši Central lounge bar. U derbi meču Kole trans je savladao Pljevlja04 i nanio im prvi poraz u ligi. Dadi gradnja i Graničar su odigrali neriješeno u još jednom derbiju. Valter MaxBet i Expo commerc su odigrali neriješeno u još jednom odličnom meču. FK Traffic je sjajnom i efikasnom igrom savladao EkspertMG. Danilovgrad je poslije preokreta savladao Baćović, a Montefruit je bio bolji od Gretne Lob. Napoli Tivat je došao do prve pobjede u ovoj sezoni savladavši ekipu Napretka.
0 komentara

Ulogujte se kako bi mogli da ostavite komentar.