You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Admin

Odigrano treće kolo Podgoričke lige

Podijeli vijest



Odigrani su mečevi trećeg kola Podgoričke minifudbal lige. Viđeno je kolo sa velikim brojem kvalitetnih i uzbudljivih mečeva.

Grupa A

Fida, Cruzeiro Pljevlja, SB Sabornog hrama i G-14 su nastavili sa odličnim igrama i pobjedama savladavši Imperijal Bijelo Polje, Varburg, Farmake i Auto školu AS. U derbi meču Borba Masline je savladala Podgoricu i to pogotkom u samom finišu meča.  Većinom meča, Podgorica  je bila opasnija ali nije uspjela da postigne pogodak. Grbavci su odličnom igrom savladali vicešampiona Kutjevo. Do prve pobjede u ligi su došle ekipe FK Mondia, Lovćenska vila i Akovo u duelima protiv Minchen karavana, Gardista  Bloka V.

Grupa B

Valter MaxBet, Graničar, Pljevlja04, i Stupovi su nastavili sa pobjedama savladavši: Baćović Nikšić, Kole trans, Central lounge bar i Napredak.  Dadi gradnja i Expo commerc su podijelili bodove u odličnom meču. Trebjesa Nikšić je bila bolja od Montefruita a FC Traffic od Gretne Lob.  Ekipe : Ekspert MG i Danilovgrad   su došle do prve pobjede u ligi savladavši ekipe: Napoli Tivat i Azral 

0 komentara

Ulogujte se kako bi mogli da ostavite komentar.