You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Admin

Završen ligaški dio Podgoričke minifudbal lige

Podijeli vijest



Poštovani ljubitelji minifudbala, završen je ligaški dio i oznati su svi učesnici plej ofa, parovi prvog kola, kao i kompletan kostur ukrštanja.
Takmičenje su završile ekipe Kladionice Lob Cetinje, ekipa koja u svojoj debitanskoj sezoni nije napravila dobar rezultat, ali je ova mlada ekipa pokazala izuzetan fer plej i nije propustila niti jedan meč. Montenegro running club je takodje mlada ekipa, ali u ovoj konkurenciji nije mogla više. Veliko iznenađenje je to što se Azral nije plasirao u plej of, s obzirom da je u prethodnim godinama uspijevao da prodje nekoliko kola , bio to plej of ili KUP.
Cedis i Crazy clock su ekipe od kojih se očekivalo puno više, ali obje ekipe su imale dosta kadrovskih problema i na kraju su suspendovane jer su tri meča predali službenim rezultatom. Cedis inače po bodovima bio obezbijedio plej of. Ekipa Spartana je takodje završila takmičenje, bili su blizu prolaska u plej of, ali porazom u pretposlednjem kolu su se oprostili od plasmana dalje. Svim ovim ekipama zahvaljujemo se na učešću.
Ostalim ekipama, koje su se plasirale u završnicu oba takmičenja, želimo puno sreće, uz nadu da će završnice proći u fer i korektnom nadmetanju.

Prvo kolo plej of-a će se odigrati 12 i 13.maja, a mi ćemo se potruditi da svim ekipama izađemo u susret, kako bi dobile najbolje termine za igru. Osim standardnih termina, obezbijedit ćemo i nekoliko termina u petak.
Satnica mečeva će biti određena nekoliko dana pred mečeve. Ekipe mogu i između sebe da se dogovore kada im je najbolje da odigraju svoj meč.
Narednog vikenda nam slijedi 1/8 finala KUP-a, a dan i satnicu ćemo odrediti do četvrtka.

Sportski pozdrav,
UMFCG
0 komentara

Ulogujte se kako bi mogli da ostavite komentar.

Poslednje vijesti
Poslednji komentari