You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Admin

Disciplinske mjere

Podijeli vijest



U 13-om kolu dodijeljena su četiri crvena kartona, a imamo i jednog igrača koji će pauzirati zbog šest žutih kartona i jednog zbog tri žuta kartona. Uvijek kada je bila neka specifična situacija i kada se razmatralo o nekoj većoj kazni disciplinska komisija lige se konsultovala sa Žalbenom komisijom, a tako je bilo i ovaj put. Disciplinska komisija je povodom dešavanja na meču Podgorica 2014 i Neregelia, gdje je došlo do teže discplinske povrede, o svemu obavijestila Žalbenu komisiju i predložila discplinske mjere, koje je Žalbena komisija podržala. Predstavnici Žalbene komisije su još jednom konstatovali da neće dozvoliti bilo kakav vid nesportskog ponašanja i biće veoma rigorozni prilikom kažnjavanja.

Odluka je konačna i sankcionisani igrači nemaju pravo žalbe.

Discplinske mjere su sledeće:

Marko Mugoša (Neregelia) - crveni karton. Shodno članu 20. kažnjava se zabranom igranja do kraja ove takmičarske sezone, kao i čitavu narednu sezonu.

Dražen Janković (Neregelia) - crveni karton. Shodno članu 20. kažnjava se zabranom igranja do kraja ove takmičarske sezone.

Nikola Radonjić (Podgorica 2014) - crveni karton. Shodno članu 20. kažnjava se sa dva meča suspenzije i neće imati pravo nastupa u mečevima 14. i 15. kola.

Aleksandar Simić (Podgorica 2014) - crveni karton. Shodno članu 20. kažnjava se sa jednim mečom suspenzije i neće imati pravo nastupa u meču 14. kola.

Nikola Čađenović (Rarovac Batara) Shodno članu 19. pomenuti igrač se kažnjava sa jednim mečom suspenzije i neće imati pravo nastupa na meču 14. kola.

Dalibor Abramović (Dadi gradnja) Shodno članu 19. pomenuti igrač se kažnjava sa jednim mečom suspenzije i neće imati pravo nastupa na meču 14. kola.



0 komentara

Ulogujte se kako bi mogli da ostavite komentar.

Poslednje vijesti
Poslednji komentari